Sayfalar

Beyaz,Yok Böyle Dans 3.Hafta Yarışmasına Konuk Oldu!Beyazıt Öztürk dans!


Yok Böyle Dans 3.Hafta Yarışmasına; Beyaz Konuk Oldu!


Yok böyle dans 3.bölüm,13 kasım Cumartesi Gecesi beyaz Konuk Oldu.

Ünlü Şovmen Beyazıt Öztürk Yok böyle bir dansın 3.Bölümüne Konuk oldu, Gerek Espirileri ,Gerekse Yorumlarıyla Yarışmaya Ayrı bir hava katan beyaz, izleyenlere keyifli anlar yaşattı!














Reklam Arasında, Hayranları Beyaz'dan imza aldıkları sırada, Beyaz'ı Öptükleri için, Beyaz'ın yanağında RUJ lekesi, 30 Dakikadan fazla ekranda göründü.sonrasında yönetmenin, Acun ılıcalıyı uyarmasıyla canlı yayında, beyaza ruj lekesini silmesini söyledi ve ruj polemiği sayesinde programda neşeli anlar yaşandı.
yokboylebirdans.blogspot.com







Azra Akının Performansı ile ilgili olarak; ''3.Hafta olmasına rağmen,Finali Yapmışsınız'' dedi. Azra akınının performansını  çok beğenen beyaz,Azra akının dansını çok beğendiğini dile getirdi. Azra Akın jüriden 25  puan aldı.


yokboylebirdans.blogspot.com





Nilgün belgün Başarılı bir performans sergilesede,Partneri dans sırasında Dengesini kaybederek düştü!

yokboylebirdans.blogspot.com


Pascal Nouma ise,Hareketli dansı ile başarılı bir performasn sergiledi, Pascal'a ,Beyaz ve diğer Jüri üyelerinden övgüler yağdı.Pascal Yine her zamanki Muzipliklerinden Yapmayıda ihtimal etmedi.seyirciler yine pascala tezahuratlarda bulundu!Pascal Jüriden 24 Puan aldı!



Eda Taşpınarda Çok Başarılı bir Performans Sergiledi,Jüri Üyelerinden ve Beyazdan Övgüler aldı.
Beyaz, Eda Taşpınar İçin,Magazin Haberlerinden Okuduklarımız gibi birisi olmadığını Entellektüel ve Sohbetine doyum olmayan bir kadın olmadığını özellike vurguladı.Bu sözler üzerine Eda Taşpınar Beyaza iltifatlarından dolayı teşekkür etti.




Defne Joy Foster, Hareketli Dansı ile seyircileri Çoşturdu,Dansın ardından beyaza takılan defne,''neden beni beyaz şova çağırmıyorsun'' şeklinde sitemde bulundu.bunun üzerine beyaz,''ben seni çağırmaktansa senin olduğun yere geliyorum'' diyerek defnenin gönlünü almaya çalıştı.defne yaptığı espirilerle seyircileri kahkahalara boğdu.izleyenler Defne çıldırmış olmalı hissinede kapıldı.

yokboylebirdans.blogpspot.com


Bedük'te Düştü.Çok güzel bir performans sergilerken Bedük bir anda dengesini kaybetti vede düştü.Nilgün belgünün partnerinden sonra ,Bedük bu akşam düşen 2.yarışmacı oldu.

yokboylebirdans.blogspot.com
yokboylebirdans.blogspot.com

Burcu Esmersoy Dansı ile yine nefesleri kesti!
Burcu Esmersoy ve Partneri Yine muhteşem bir Performans sergilediler.Acun ,Burcu Esmersoya Geçen haftaki programda Partneri ile ilgili yapılan yakıştırmalarla ilgili düzeltmelerde bulundu.Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için Bu hafta partneri ile ilgili yorum yapmadı.Beyaz burcuya takılarak;''bu haftada benimle  yakıştırırlar'' dedi.






3.Haftanın birincisi Pascal Nouma Oldu!
Ve Gecenin Birincisi Pascal Nouma oluyor..Başarılı Performansı ile göz dolduran Pascal ,Jüriden aldıkları Yüksek Puanlara,Seyircilerden gelen SMS oylarıda eklenince 3.Haftanın birincisi oldular.

3.Haftanın elenen yarışmacısı Metin Arolat oldu!
Defne Joy Foster ile son ikiye kalan Metin arolat oylama ve jüri kararının ortak puanlaması sonucu elenmekten kurtulamadı.geceye damgasını vuran defne joy foster ,Sonuçların açıklanmasını beklerken heyecandan yerinde duramayan Defne,yarışmada kaldığı açıklanınca ,sevincini takla atarak gösterdi ve Canlı Yayında Firikik vermekten kurtulamadı.

yokboylebirdans.blogspot.com
yokboylebirdans.blogspot.com




Önemli Not: Bora Kozanoğlu Bu hafta yarışmaya katılmadı.yurtdışında yarışmada ülkemizi temsil edeceği için dans yarışmasından özel izin verildi.elemelerede katılmayacağı için Haftaya tekrar Dans yarışmasında olacak.

TÜM YARIŞMACILARIN DANS VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ!












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder